Luchthavenvervoer Lille

Wij zorgen voor een zorgeloos vervoer van en naar de luchthaven van Lille

Vertrekt  u binnenkort op vakantie? Of staat er een zakenreis op de planning? Dan helpen wij u graag verder. Ons doel is om uw reis zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Bij Taxiregio Antwerpen, kiest u voor professionals. Wij hebben reeds jarenlang ervaring in luchthavenvervoer. En dat zowel in binnen- als buitenland. Wij bedienen de luchthavens van België en die van de buurlanden. Zo hoeft u zich niet blind te staren op de vluchtprijzen in ons land.

Wij werken ook enkel met ervaren chauffeurs. Zij zetten zich steeds in om u tijdig en veilig naar uw bestemming te brengen. Wij zorgen tevens voor een stipte, comfortabele rit naar de luchthaven. Zo nemen wij graag een deel van uw reiszorgen weg.

Omdat uw comfort voor ons van groot belang is, kan u er ook op rekenen dat u vervoerd wordt in klasse. Onze chauffeur brengt u met een luxueuze Mercedes naar de locatie van uw keuze. Van deur tot deur.

En dat allemaal aan een lage, vaste prijs. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De exacte prijs van uw taxirit, ziet u meteen in ons boekingssysteem! Indien u ook tussenstops wenst te boeken, krijgt u de juiste prijs per e-mail.

Vertrouw dus op Taxiregioantwerpen voor uw rit naar het vliegveld. Zo kan u met een gerust hart uw koffers inpakken.

Onze wagens kunnen tot 8 passagiers vervoeren met bagage. Wij kunnen bagages vervoeren die waarschijnlijk niet in uw koffer zouden passen. Zoals bijvoorbeeld: golftassen, ski’s, fietsen, rolstoelen, grote buggy’s, grote honden (bench),muziekmateriaal,…
Het enige wat U hoeft te doen, is het ons bij de bestelling even laten weten. Goedkoop vervoer vanuit Antwerpen regio.

Onmiddellijk bestellen

U kunt uw luchthavenvervoer naar Lille vanuit Antwerpen en omgeving meteen bestellen via ons formulier . taxi regio antwerpen brengt U snel en veilig naar de luchthaven! U kan ons ook bereiken via e-mail: taxiregioantwerpen.be of telefonisch : +32 465 80 76 83