Over ons

Over Taxi Regio Antwerpen
Taxi Regio Antwerpen biedt meer dan een gewone taxi.
Taxi Regio Antwerpen is het ideale taxi bedrijfs keuze voor uw taxivervoer vanuit Antwerpen. Onze taxi's zijn

die we gebruiken om onze gewaardeerde klanten vanuit Antwerpen te vervoeren. Wanneer u bij Taxi Regio Antwerpen een taxirit reserveert bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxi tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De taxi’s die wij gebruiken zijn uitstekend onderhouden en voorzien van gemakken als navigatie, airconditioning, extra beenruimte, enzovoorts. Onze chauffeurs brengen u comfortabel naar uw bestemming.

Wij verzorgen uw de beste taxi service niet alleen van Antwerpen naar luchthavens maar verzorgen ook uw taxivervoer van en naar: Antwerpen, Berendrecht, Lillo, Zandvliet, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk, Hoboken of ook binnen privincie Antwerpen; AartselaarArendonk, Beerse, Berlaar, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Duffel, EdegemEssen, Geel, Grobbendonk, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte,  Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, SchildeSchoten, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht op zeer comfortabele wijze.Taxi Antwerpen nodig? Bel ons en ervaar onze betrouwbare service. Reserveren kan natuurlijk ook.

Waarom mensen ons kiezen?
Omdat wij meer dan een gewone taxi bieden.
Wij bieden:
Groepsvervoer
Ceremonievervoer
Luchthavenvervoer
Taxi Vervoer Over Langere Afstand
Taxi Transport Naar Het Centraal Station
en wij bieden
Goedkope tarieven.

Als u ook op zoek bent naar een taxivan Antwerpen, verzekeren wij u van de beste taxivervoer. Zelf als u een bedrijf op zoek naar een taxi-oplossing of een persoon die een taxi nodig heeft bent, zijn wij uw juiste keuze.
Stuur ons een anvraag via de onze formulier met jouw informati om de exacte taxikosten vanuit Antwerpen naar elke bestemming in België en Europa te bereknen of om uw taxi direct te bestelle en een van ons neemt binnenkort contact met u op.
Bel ons op +32 465 80 76 83 of stuur ons een e-mail op info@taxiregioantwerpen.be of bestel online.