Luchthavenvervoer Antwerpen Naar Luchthaven Charleroi

Luchthavenvervoer Antwerpen Naar Luchthaven Charleroi

Taxi Luchthaven Charleroi Brussel zuid Airport

Professioneel personenvervoer met lage en vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer van en naar Luchthaven Charleroi?

Taxi Regio Antwerpen biedt u een taxi service aan met vaste prijzen, zonder verborgen kosten.? Wij bieden de kwaliteit & service die u van luchthavenvervoer mag verwachten, dit aan scherpe prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in de regio Antwerpen.

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Luchthavenvervoer  Antwerpen Charleroi.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Luchthavenvervoer Charleroi staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

 Hierom kiest u best voor Luchthavenvervoer Antwerpen Charleroi!

 

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio
  • Professionele chauffeurs
  • Prijs per auto, niet per persoon
  • Privé deur-tot-deur taxi service
  • Comfortabele, luxueuze wagen
  • Beveiligde online boeking
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

 

Reserveer dus snel uw taxi!

Ietsje meer dan luchthavenvervoer!

Naast onze goedkope tarieven bieden wij U graag dat ietsje meer. Onze behulpzame chauffeurs helpen U met het dragen van uw bagages, en voor de kinderen voorzien we gratis kinderzitjes op aanvraag. Ook voor de betaling bieden we U een waaier aan mogelijkheden : Dit kan uiteraard cash bij vertrek, maar indien gewenst kan dit ook per overschrijving vooraf of met kredietkaarten zoals met Visa en Mastercard of met Maestro (waarmee de meeste Bancontact kaarten uitgerust zijn).

Ruim, ruimer, ruimst

Onze wagens kunnen tot 8 passagiers vervoeren met bagage. Wij kunnen bagages vervoeren die waarschijnlijk niet in uw koffer zouden passen. Zoals bijvoorbeeld: golftassen, ski's, fietsen, rolstoelen, grote buggy's, grote honden (bench),muziekmateriaal,...
Het enige wat U hoeft te doen, is het ons bij de bestelling even laten weten.

Luchthavenvervoer naar Charleroi ook voor bedrijven!

Taxi Regio Antwerpen is er niet enkel voor particulieren die op vakantie vertrekken, maar ook de businessman die op een belangrijke zakenreis vertrekt, of een klant of leverancier die op bezoek komt brengen wij ontspannen van en naar het vliegveld. Luchthavenvervoer Taxi Regio Antwerpen verzorgt uw zakelijk vervoer tot in de puntjes. Wij staan altijd voor U klaar in Gent en omgeving.

Voor bedrijven bieden we bijkomend de volgende diensten :

  • Gebruik van uw bedrijfslogo bij het ophalen van passagiers op de luchthaven op aanvraag
  • Ontvangstbewijs of voor grotere bedragen een factuur
  • Dringende levering van pakjes

 

Onmiddellijk bestellen

U kunt uw luchthavenvervoer naar Charleroi vanuit Antwerpenen omgeving meteen bestellen via ons formulier . Taxi Regio Antwerpen brengt U snel en veilig naar de luchthaven! U kan ons ook bereiken via e-mail: info@taxiregioantwerpen.be of telefonisch :  +32 465 80 76 83 .

Reserveer bij Taxi regio Antwerpen de voordeligste airport transfers in België. Voordelige taxi’s vervoeren u en uw gasten van en naar hotel en luchthaven. De comfortabele taxibussen rijden u naar alle belangrijke luchthavens van België, Duitsland en Nederland.

U kunt bij ons gebruikmaken van de volgende betaalmogelijkheden.

luchthaven charleroi,Luchthavenvervoer Antwerpen,dtm taxi antwerp, goedkope taxi antwerpen, antwerpen taxi, airport taxi antwerp, antwerpen taxi service, antwerp taxi , taxi bestellen antwerpen, taxi antwerpen, city taxi,  antwerp city taxi, taxis in antwerp, taxi antwerp, online taxi antwerpen, cab service in antwerp, antwerp taxi service,

Luchthavenvervoer Antwerpen-Charleroi