Luchthavenvervoer Frankfurt

 Luchthavenvervoer Frankfurt Airport

Taxivervoer met  lage en vaste prijzen naar Luchavenvervoer Frankfurt

 

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer van en naar Luchthaven Frankfurt?

Taxi Regio Antwerpen biedt u een taxi service aan met vaste prijzen, zonder verborgen kosten.? Wij bieden de kwaliteit & service die u van luchthavenvervoer mag verwachten, dit aan scherpe prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in de regio Antwerpen.

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Luchthavenvervoer  Antwerpen Frankfurt.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Luchthavenvervoer Frankfurtstaat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

 Hierom kiest u best voor Luchthavenvervoer Antwerpen Frankfurt!

 

 • Kies voor betrouwbaar luchthavenvervoer naar Frankfurt:
  • 24/7 Service: Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat je altijd snel en veilig op de luchthaven kunt komen.
  • Concurrerende Tarieven: Wij bieden concurrerende taxitarieven om kosten te besparen voor je luchthavenvervoer naar Frankfurt.
  • Eenvoudig Reserveren: Het reserveren van een taxirit naar de luchthaven is bij ons eenvoudig en handig.
  • Ervaren Chauffeurs: Onze ervaren taxichauffeurs garanderen een betrouwbare en comfortabele service.
  • Luxe Minibus Taxi’s voor Groepen: Voor groepen hebben we comfortabele luxe minibus taxi’s beschikbaar.
  • Vervoer naar Alle Luchthavens: Onze diensten omvatten transport naar alle luchthavens, zowel nationaal als internationaal, vanuit Frankfurt.
  • Altijd Bereikbaar: Neem op elk gewenst moment contact met ons op.

Voor meer informatie of om je luchthavenvervoer naar Frankfurt te boeken, bel ons op: 0032 (0) 465 80 76 83 of stuur een e-mail naar info@taxiregioantwerpen.be.

Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxivervoer tegen aantrekkelijke tarieven en met een hoog serviceniveau. Onze kernwaarden zijn klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid, omdat we geloven dat onze klanten niets minder verdienen. We zetten ons in voor kwaliteit en stiptheid in de taxi-industrie, om jou de best mogelijke luchthavenvervoerervaring naar Frankfurt te bieden

 

Reserveer dus snel uw taxi!

Ietsje meer dan luchthavenvervoer!

Naast onze goedkope tarieven bieden wij U graag dat ietsje meer. Onze behulpzame chauffeurs helpen U met het dragen van uw bagages, en voor de kinderen voorzien we gratis kinderzitjes op aanvraag. Ook voor de betaling bieden we U een waaier aan mogelijkheden : Dit kan uiteraard cash bij vertrek, maar indien gewenst kan dit ook per overschrijving vooraf of met kredietkaarten zoals met Visa en Mastercard of met Maestro (waarmee de meeste Bancontact kaarten uitgerust zijn).

Ruim, ruimer, ruimst

Onze wagens kunnen tot 8 passagiers vervoeren met bagage. Wij kunnen bagages vervoeren die waarschijnlijk niet in uw koffer zouden passen. Zoals bijvoorbeeld: golftassen, ski’s, fietsen, rolstoelen, grote buggy’s, grote honden (bench),muziekmateriaal,…
Het enige wat U hoeft te doen, is het ons bij de bestelling even laten weten.

Luchthavenvervoer naar Frankfurtook voor bedrijven!

Taxi Regio Antwerpen is er niet enkel voor particulieren die op vakantie vertrekken, maar ook de businessman die op een belangrijke zakenreis vertrekt, of een klant of leverancier die op bezoek komt brengen wij ontspannen van en naar het vliegveld. Luchthavenvervoer Taxi Regio Antwerpen verzorgt uw zakelijk vervoer tot in de puntjes. Wij staan altijd voor U klaar in Gent en omgeving.

Voor bedrijven bieden we bijkomend de volgende diensten :

 • Gebruik van uw bedrijfslogo bij het ophalen van passagiers op de luchthaven op aanvraag
 • Ontvangstbewijs of voor grotere bedragen een factuur
 • Dringende levering van pakjes

 

Onmiddellijk bestellen

U kunt uw luchthavenvervoer naar Frankfurt vanuit Antwerpen en omgeving meteen bestellen via ons formulier . Taxi Regio Antwerpen brengt U snel en veilig naar de luchthaven! U kan ons ook bereiken via e-mail: info@taxiregioantwerpen.be of telefonisch :  +32 465 80 76 83 .

De Luchthaven van Frankfurt: Een Belangrijke Hub voor Luchtverkeer in Europaluchthavenvervoer Frankfurt

De luchthaven van Frankfurt, ook wel bekend als Frankfurt Airport (IATA: FRA), is een van de meest prominente luchthavens in Europa en een sleutelhub voor internationaal luchtverkeer. Gelegen in het hart van Duitsland, is deze luchthaven van wereldklasse een cruciale schakel in de mondiale luchtvaartindustrie.

Belangrijkste Kenmerken van de Luchthaven van Frankfurt:

 1. Connectiviteit: Frankfurt Airport staat bekend om zijn uitstekende connectiviteit. Het dient als een belangrijk knooppunt voor zowel passagiers- als vrachtvervoer, en biedt een breed scala aan luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen over de hele wereld.
 2. Efficiëntie: De luchthaven staat bekend om zijn efficiëntie en moderniteit. State-of-the-art faciliteiten, snel inchecken en uitstekende dienstverlening maken het een favoriete keuze voor reizigers.
 3. Vrachtvervoer: Frankfurt Airport is een van ‘s werelds grootste hubs voor vrachtvervoer, wat het tot een cruciale schakel maakt in de wereldwijde toeleveringsketens.
 4. Diverse Voorzieningen: Reizigers vinden op de luchthaven een breed scala aan restaurants, winkels en lounges, evenals zakelijke voorzieningen en transportopties.

Bereikbaarheid van Frankfurt Airport:

De luchthaven is goed bereikbaar via snelwegen, treinen en openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is vanuit verschillende delen van Duitsland en Europa.

Of je nu voor zaken of plezier reist, de luchthaven van Frankfurt biedt een naadloze en comfortabele reiservaring. Het is een belangrijke schakel in de wereldwijde luchtvaartindustrie en staat garant voor efficiëntie en connectiviteit voor reizigers over de hele wereld. Ontdek de charme van Frankfurt Airport tijdens je volgende reis.

Hier zijn enkele andere belangrijke luchthavens in Duitsland:

 1. Luchthaven München (Munich Airport, IATA: MUC):
  • De internationale luchthaven van München, gelegen in Beieren, is een belangrijke luchthaven in Duitsland en biedt uitstekende verbindingen naar bestemmingen over de hele wereld.
 2. Luchthaven Berlijn Brandenburg (Berlin Brandenburg Airport, IATA: BER):
  • Deze luchthaven bedient de hoofdstad Berlijn en is een centrale hub voor reizigers die naar Duitsland komen. Het is de grootste luchthaven in de regio Berlijn-Brandenburg.
 3. Luchthaven Düsseldorf (Düsseldorf Airport, IATA: DUS):
  • Düsseldorf Airport, gelegen in Noordrijn-Westfalen, is een belangrijke luchthaven voor zowel nationale als internationale vluchten.
 4. Luchthaven Frankfurt-Hahn (Frankfurt-Hahn Airport, IATA: HHN):
  • Frankfurt-Hahn Airport, hoewel niet direct in Frankfurt gelegen, bedient de regio en biedt budgetvluchten naar verschillende bestemmingen.
 5. Luchthaven Hamburg (Hamburg Airport, IATA: HAM):
  • Deze luchthaven in het noorden van Duitsland bedient de stad Hamburg en is een belangrijk knooppunt voor reizigers in Noord-Europa.
 6. Luchthaven Keulen-Bonn (Cologne Bonn Airport, IATA: CGN):
  • Keulen-Bonn Airport is een drukke luchthaven in Noordrijn-Westfalen en biedt een breed scala aan bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen.
 7. Luchthaven Stuttgart (Stuttgart Airport, IATA: STR):
  • Stuttgart Airport, gelegen in Baden-Württemberg, is een belangrijke luchthaven in het zuiden van Duitsland.
 8. Luchthaven Nürnberg (Nuremberg Airport, IATA: NUE):
  • Nürnberg Airport bedient de stad Nürnberg en de omliggende regio en biedt nationale en internationale vluchten.