Luchthavenvervoer Antwerpen Naar Luchthaven Lille

Luchthavenvervoer Antwerpen Naar Luchthaven Lille

 Taxi Luchthaven Lille Airport

 Professioneel personenvervoer met lage en vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer van en naar Luchthaven Lille?

Taxi Regio Antwerpen biedt u een taxi service aan met vaste prijzen, zonder verborgen kosten.? Wij bieden de kwaliteit & service die u van luchthavenvervoer mag verwachten, dit aan scherpe prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in de regio Antwerpen.

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Luchthavenvervoer  Antwerpen Lille.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Luchthavenvervoer Lillestaat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

 Hierom kiest u best voor Luchthavenvervoer Antwerpen Lille!

 

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio
  • Professionele chauffeurs
  • Prijs per auto, niet per persoon
  • Privé deur-tot-deur taxi service
  • Comfortabele, luxueuze wagen
  • Beveiligde online boeking
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar
  • Luxe auto’s
  •  Economische prijs
  • Belangrijkste betaalkaarten aanvaard
  •  Vaste prijsovereenkomst voorafgaand de reis
  • Snelle service
  • Vriendelijk personeel

   

  Reserveer dus snel uw taxi!

  Reserveer luchthavenvervoer

  Contacteer ons gerust voor een luchthaven taxi naar Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, enz. bel +32 465 80 76 83. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email  info@taxiregioantwerpen.be  of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email’s op werkdagen binnen de 2 uur te beantwoorden.

Ietsje meer dan luchthavenvervoer!

Naast onze goedkope tarieven bieden wij U graag dat ietsje meer. Onze behulpzame chauffeurs helpen U met het dragen van uw bagages, en voor de kinderen voorzien we gratis kinderzitjes op aanvraag. Ook voor de betaling bieden we U een waaier aan mogelijkheden : Dit kan uiteraard cash bij vertrek, maar indien gewenst kan dit ook per overschrijving vooraf of met kredietkaarten zoals met Visa en Mastercard of met Maestro (waarmee de meeste Bancontact kaarten uitgerust zijn).

Ruim, ruimer, ruimst

Onze wagens kunnen tot 8 passagiers vervoeren met bagage. Wij kunnen bagages vervoeren die waarschijnlijk niet in uw koffer zouden passen. Zoals bijvoorbeeld: golftassen, ski's, fietsen, rolstoelen, grote buggy's, grote honden (bench),muziekmateriaal,...
Het enige wat U hoeft te doen, is het ons bij de bestelling even laten weten.

Luchthavenvervoer naar Lille ook voor bedrijven!

Taxi Regio Antwerpen is er niet enkel voor particulieren die op vakantie vertrekken, maar ook de businessman die op een belangrijke zakenreis vertrekt, of een klant of leverancier die op bezoek komt brengen wij ontspannen van en naar het vliegveld. Luchthavenvervoer Taxi Regio Antwerpen verzorgt uw zakelijk vervoer tot in de puntjes. Wij staan altijd voor U klaar in Gent en omgeving.

Voor bedrijven bieden we bijkomend de volgende diensten :

 • Gebruik van uw bedrijfslogo bij het ophalen van passagiers op de luchthaven op aanvraag
 • Ontvangstbewijs of voor grotere bedragen een factuur
 • Dringende levering van pakjes

 

Onmiddellijk bestellen

U kunt uw luchthavenvervoer naar Lillevanuit Antwerpenen omgeving meteen bestellen via ons formulier . Taxi Regio Antwerpen brengt U snel en veilig naar de luchthaven! U kan ons ook bereiken via e-mail: info@taxiregioantwerpen.be of telefonisch :  +32 465 80 76 83 .

Lille , Eindhoven , Luchthavenvervoer Antwerpen naar luchthaven Eindhoven,dtm taxi antwerp, goedkope taxi antwerpen, antwerpen taxi, airport taxi antwerp, antwerpen taxi service, antwerp taxi , taxi bestellen antwerpen, taxi antwerpen, city taxi,  antwerp city taxi, taxis in antwerp, taxi antwerp, online taxi antwerpen, cab service in antwerp, antwerp taxi service,