VEILIG LUCHTHAVENVERVOER IN TIJDEN VAN CORONA

VEILIG LUCHTHAVENVERVOER IN TIJDEN VAN CORONA Taxi Vervoer Antwerpen

 

Veilig luchthavenvervoer in tijden van Corona

Jouw veiligheid is voor ons van cruciaal belang, daarom willen we aan de hand van volgende maatregelen je gezondheid zoveel mogelijk beschermen en de risico’s tot een minimum beperken. Hiervoor kunnen we uiteraard rekenen op de medewerking en toewijding van onze chauffeurs.

We zullen hiervoor volgende voorzorgsmaatregelen hanteren:

  • Elke betaling gebeurt vanaf heden online (bancontact)Contante betalingen worden niet meer aanvaardt, dit om het contact tot een minimum te beperken.
    Lukt dit niet voor jou? Gelieve ons in dat geval telefonisch (0465807683) te contacteren om samen tot een oplossing te komen.
  • Bagage contactMogen we jullie vragen om jullie bagage zelf in- en uit de wagen te laden.
  • Hygiëne binnen onze wagensOnze chauffeurs zullen voor en na elke rit de contactoppervlakken van de handen reinigen.
  • Plaatsnemen in de wagenOnze chauffeur zal zijn passagiers zoveel mogelijk achteraan laten plaatsnemen om zoveel mogelijk een veilige afstand te bewaren voor zowel de veiligheid van chauffeur als die van zijn passagiers.
  • Personen in het buitenlandPersonen in het buitenland die momenteel niet terug kunnen door een gebrek aan vluchten maar wel toegelaten zijn om te reizen (en dus niet in quarentine zitten) helpen we graag om terug naar huis te kunnen keren. Ook hiervoor kan je ons steeds 24/7 contacteren!
  • Deze voorzorgsmaatregelen zijn van toepassing op al onze reservaties.

Wens je extra informatie, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen, onze servicelijn is 24/7 bereikbaar.
Wil je hier iets aan toevoegen? We vernemen het graag.

Alvast bedankt voor je begrip en be safe!

Bescherm jezelf tegen het Corona virus