Taxi Schilde

Taxi Schilde gezocht? Dan kunnen wij van Taxi Regio Antwerpen u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Schilde en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en acht persoons busjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen. Als Taxi uit Antwerpen rijden wij niet alleen in deze regio, wij hebben vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi Schilde +32 465 80 76 83

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij  aan het perfecte adres .

Taxi Regio Antwerpen wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Schilde kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

Contacteer Taxi Schilde voor comfortable rit.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : +32 465 80 76 83  of stuur ons een Email:  info@taxiregioantwerpen.be

 

Intercity Taxi Schilde

Taxi in Antwerpen levert niet alleen taxivervoer diensten in Stabroek, maar ook van en naar Schilde naar Mechelen, Mol, Turnhout, Geel, brussel, Kalmthout, Wuustwezel, lier en over de hele België. taxi regio breng ook uw over de hele Europa op zijn best en goedkoopst mogelijke prijzen. we komen ook u ophalen in uw plaats als Schilde, Brasschaat, deurne, Stabroek, Hoogstraten, schoten, Wijnegem, Mortsel, Sint Job-in-T Goor, Wommelgem, Oelen, Boechout, Lint, Hove, Kontich, Brasschaat, Putte en de hele provincie Antwerpen. U kunt taxi binnen de straal van 50 km van Antwerpen bestellen. Maar als je moet reizen in de tegenovergestelde richting naar Antwerpen voor zeer korte afstanden onder 20km dan kan het een moeilijke situatie voor ons om u te dienen. Maar uw bestelling naar de luchthaven lange afstand reizen en reizen naar Antwerpen vanaf allemaal deel van België wordt aanvaard.

.